Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla hangi sayfaları görüşme ettiği ve internet sayfalarından pot mesajları alıp almadığı gibi görüşmeçilerin genel ağ sitesini kesinlikle kullandığı ile alakalı veri toplar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

ürkü bar yardımıyla muhtevaerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış gestaltlabilir.

Ekseri pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden yer seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Montaj: Yangın bapsı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

İzinsiz tasvir, yazı ve videoteyp v.b yararlanmaı neticesinde yasal muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

Sertifikasız yangın bapları da iyi maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir almaşık sunar.

İnsanların hayatını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da ket olabilir. Bu sayede, yangının yaratması mümkün iktisadi etkilerini en aza indirir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and can withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa makul yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) belirli durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Mafevkda yan alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve onat bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme ölümlü evetşıyor ise yangın bapsı gidiş cepheüne sahih açılacak şekilde Yangın çıkış kapısı istanbul ayarlamaktadır.

Report this wiki page